Algemene Voorwaarden

Betreft Algemene Voorwaarden Wijnverkoop KøR:

De wijnverkoop van KøR is een tijdelijke verkoop ten voordele van de werkingskas van de feitelijke vereniging van het koor/

Bestellingen kunnen geplaatst worden via deze webshop vanaf nu tot en met 30 november. Bestellingen zijn finaal en niet annuleerbaar.

2. De beschrijving van en informatie over de goederen is indicatief. KøR kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor schade voortkomend uit het gebruik van deze informatie.

3. Bij plaatsing van een bestelling verplicht de klant zich tot aankoop.

4. KøR wijnverkoop aanvaardt bestellingen van Belgische klanten. Wij kunnen zonder opgave van redenen eender welke bestelling weigeren. Weigering van aanvaarding bestelling kan nooit aanleiding geven tot schadevergoeding.

5. Producten worden aangeboden in functie van stock. Indien een product niet meer voorradig is kan dit nooit aanleiding geven tot schadevergoeding. Indien een bepaald product niet meer beschikbaar is wordt de klant zo vlug mogelijk op de hoogte gesteld en kan hij/zij kosteloos van aankoop afzien.

6. Betalingen: na bestelling ontvangt de klant een orderbevestiging met instructies voor overschrijving. Goederen worden geleverd na ontvangst van de betaling.

7. Leveringen: De KøR Pretpakken worden door de koorleden zelf geleverd in december. De door u zelf gekozen wijnen worden geleverd door een pakketjesdienst. Levering van pretpakketten is gratis. Levering van zelf gekozen wijnen kost 9.5€. Bij een bestelling waar zowel pretpakketten als zelf gekozen wijnen worden gekocht zal er dus altijd een leverkost worden aangerekend. Alle wijnen worden voor de kerstmis geleverd.

8. Eigendom van de goederen wordt overgedragen op de klant na betaling van het verschuldigde bedrag.

9. Wegens de aard van de verkoop en van de geleverde producten is omruilen of terugbrengen niet mogelijk.

10. Klachten over beschadigde producten worden enkel en alleen aanvaard op het moment van levering. Indien de levering aanvaard is worden de goederen beschouwd als conform met de bestelling.

11. Persoonlijke informatie van de klanten wordt enkel gebruikt voor de communicatie van KøR en nooit gedeeld of verkocht aan derden. Meer informatie vind u in ons privacybeleid.

12. Bij eventuele geschillen is enkel de rechtbank van Antwerpen bevoegd. Wij vragen klanten uitdrukkelijk om eerst samen met ons naar een werkbare oplossing te zoeken.

Schuiven naar boven